Help me!

Get Help, Tips & Tutorials on Gaming

Help me!

Postby al-Fard » Tue Feb 05, 2013 9:59 pm

Hey all, al-Fard here.
I was trying to play ET this afternoon but when i clicked on "play online" and it took me to the list of servers, it just stopped mid-refresh and asked me to reconnect to some place, if i click no, it takes me back to the menu, if i click yes it tries to download jaymod again but ends up doing nothing. Any thoughts?

al-Fard
User avatar
al-Fard
.
 
Posts: 5
Joined: Wed Jan 16, 2013 1:48 am
Home-Game: Wolfenstein Enemy Territory
Wolfenstein ET Name: #ET|al-Fard|
Clan Wars: 0

Re: Help me!

Postby Straw » Tue Feb 05, 2013 10:13 pm

You could try to connect directly to the server by typing this in console when you start the game :

/connect 176.9.164.209 for NoDownload
/connect 176.9.164.209:27961 for NoDownload #2
/connect 176.9.164.209:27962 for NoQuarter
/connect 176.9.164.209:27963 for TrickJump

For your problem, could you take some screenshots of what's happening?

With all respect,

Straw
User avatar
Straw
.
 
Posts: 8437
Joined: Fri Jun 17, 2011 2:35 pm
Location: France, Laval
Home-Game: Counter Strike - Global Offensive
Favourite Weapon: Spoon
Wolfenstein ET Name: #ET|Straw|
Steam Name: Mansikka
Clan Wars: 1

Re: Help me!

Postby FuRious » Tue Feb 05, 2013 10:14 pm

Hey Al-Fard. :)

Could you send a screenshot or a demo for that we can solve your problem quickly.
Personally, I do not know exactly what is happen to your config.
Nevertheless, as said Straw you can always try to connect you with the IP (176.9.164.209:27960). ;)

Let us know the evolution of your problem. :)

Thx. :)

Regards. :rose:
Image

Image

Image

Image
User avatar
FuRious
.
 
Posts: 8265
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:22 pm
Location: France, Lyon
Home-Game: Wolfenstein Enemy Territory
Favourite Weapon: My Knife
Wolfenstein ET Name: #ET|FuRi@u$|
Steam Name: etfurious1
Clan Wars: 0

Re: Help me!

Postby al-Fard » Tue Feb 05, 2013 10:24 pm

Okay screenshot's not working but i think i fixed it. I found a folder in the Wolf ET directory called "silent". I never saw it before so i backed it up and deleted it. So far the problem hasn't come back and the servers load as normal. I have no idea how it got there as i don't play on any other servers than ours.

Thanks,
al-Fard
User avatar
al-Fard
.
 
Posts: 5
Joined: Wed Jan 16, 2013 1:48 am
Home-Game: Wolfenstein Enemy Territory
Wolfenstein ET Name: #ET|al-Fard|
Clan Wars: 0

Re: Help me!

Postby FuRious » Tue Feb 05, 2013 10:33 pm

Glad that your problem is solved. :D

Keep your activity :up: and have fun in the servers. ;)
Image

Image

Image

Image
User avatar
FuRious
.
 
Posts: 8265
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:22 pm
Location: France, Lyon
Home-Game: Wolfenstein Enemy Territory
Favourite Weapon: My Knife
Wolfenstein ET Name: #ET|FuRi@u$|
Steam Name: etfurious1
Clan Wars: 0


Return to Gaming Help

  • Advertisement